De grootste aquariumspecialist

Diebo is de grootste aquariumspecialist van Midden-Nederland. Onze ruime afdeling heeft een groot aantal ingerichte showbakken waar je je ogen uitkijkt. Naast een enorm zoetwaterassortiment hebben wij ook voor het zeewateraquarium werkelijk alles in huis. Zo zijn we gespecialiseerd in het populaire aquascaping. Onze jarenlange expertise delen wij graag met je. In onze winkel helpen wij je bijzonder graag en voorzien wij je van het beste advies.

Onze aquariumproducten zijn te vinden op onze speciale aquariumsite www.dieboshop.nl.
 
Webshop

Koop nu online

Bestel makkelijk en snel in onze speciale aquariumwebshop, dieboshop.nl. Hier vind je een bijzonder ruim zoetwater- en zeewaterassortiment en alles op het gebied van aquascaping. Nu ook voor je vijver.
Zoetwater

Zoetwater

Voor de complete inrichting en het onderhouden van een zoetwateraquarium ben je bij ons aan het juiste adres. In onze winkel vind je alle nodige accessoires om van jouw aquarium een echt pronkstuk te maken. Onze aquariumwand van maar liefst 30 meter biedt een uitgebreide keuze aan de mooiste vissen en aquariumplanten.
Lees meer over onze zoetwaterafdeling
Zeewater

Zeewater

Onze imposante zeewaterafdeling is een lust voor het oog. Je vindt hier een zeer uitgebreid assortiment aan koralen en lagere dieren en de meest prachtige zeevissen. Ook de kleinste zeedieren zijn bij ons te bewonderen via onze speciale NANO-stelling.
Lees meer over onze zeewaterafdeling
 
Aquascaping

Aquascaping

Als specialist op het gebied van aquascaping vind je in onze winkel een ware showroom met de laatste trends. Onder andere van het bekende topmerk Aqua Design Amano (ADA), trendsetters op het gebied van aquascaping.