Met uw puppy of kitten naar de dierenarts

Puppy en kitten

Een puppy of kitten in huis verandert uw leven. Een vrolijke spring in het veld die op een leuke manier veel van uw aandacht zal vragen. Het is belangrijk om uw puppy of kitten de eerste maanden regelmatig door een dierenarts te laten nakijken. Zo weet u zeker dat uw kleine vriend alle nodige vaccinaties krijgt, goed groeit en op een gezond gewicht is. Ook houden wij het gebit van uw huisdier nauwlettend in de gaten.

Gratis gezondheidscontrole

U bent in onze Pets Health dierenkliniek welkom voor een eerste gratis kennismaking* met uw puppy of kitten rond de leeftijd van 8 weken. Wanneer de puppy- en kittenvaccinaties in de Pets Health dierenkliniek zijn gegeven, kunt u bovendien langskomen voor een gratis gezondheidscontrole op de leeftijd van 4, 5 en 6 maanden bij onze dierenarts. Ook kijken we samen met u naar de beste manier om parasieten te bestrijden, de behandeling van eventuele jeuk, angstig gedrag, plannen met betrekking tot castratie of sterilisatie en alles wat u verder nog wilt weten.

* De puppy-/kittencheck is gratis op het moment dat blijkt dat er geen problemen zijn en er geen behandeling gestart hoeft te worden.