‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

lief! lifestyle voor hond en kat vind je bij Diebo Huisdierwereld

Ben je op zoek naar een lief! hondenmand, lief! hondenkussen, lief! kattenmand of andere leuke lief! lifestyle producten voor je hond of kat? Breng dan eens een bezoekje aan onze grote dierenwinkel Diebo Huisdierwereld in Nieuwegein en ontdek de vele leuke accessoires voor hond en kat. Hieronder vind je alvast een deel van onze lief! lifestyle collectie ter inspiratie.

lief! lifestyle, het kleurrijke merk voor hond en kat

lief! lifestyle is hét kleurrijke merk voor dieren, kinderen en interieur. Bij Diebo Huisdierwereld in Nieuwegein vind je de leukste accessoires voor hond en kat. Geef je woonkamer een vrolijk en stijlvol tintje met lief! lifestyle. Met de speciale collecties voor boys en girls kun je de accessoires ook nog eens helemaal afstemmen op het geslacht van je trouwe huisdier. Hoe leuk is dat?!

lief! lifestyle unisex

Voor wie niet kan kiezen tussen roze of blauwe accessoires is de unisex collectie in het leven geroepen. Deze accessoires in prachtige, rustige kleurencombinaties zijn zowel geschikt voor reuen, teven, katers als poezen. Geef kleur aan je leven én verras je huisdier.