Ons Pets Health team

Ons enthousiaste team dierenartsen en assistenten staat de hele week voor u klaar! Iedereen kan profiteren van de combinatie tussen winkel en dierenkliniek. Schroom dus niet om de dierenarts advies te vragen als u met een vraag rondloopt over bijvoorbeeld een aanstaande sterilisatie of een kwaaltje dat u niet vertrouwt. Juist het feit dat de dierenartsen uw directe aanspreekpunt zijn maakt de medische zorg laagdrempelig! Let op: op maandag en zon- en feestdagen is de kliniek gesloten.

Sylvia Mulder

Dierenarts

Mijn naam is Sylvia Mulder en ik werk al sinds februari 2012 met veel plezier als dierenarts bij Diebo. Ik woon in Houten samen met mijn man Rob, twee roodharige dochters Sanne en Eline en twee roodharige katten Hummel en Sid. Ook hebben wij postduiven en kwartels, maar die wonen niet bij ons in huis.

Ik wist al heel jong dat ik dierenarts wilde worden en nog steeds zou ik geen leuker beroep weten. Opereren vind ik erg leuk en inmiddels doe ik ook de wat moeilijkere operaties in onze kliniek. Maar juist de afwisseling met vaccinaties en het behandelen van zieke dieren vind ik leuk. Daarnaast heb ik een aantal managementtaken, zoals het organiseren van acties en het realiseren van verbeteringen/vernieuwingen in onze kliniek. In mijn vrije tijd ga ik iedere week stijldansen met mijn man en ga ik leuke dingen doen met mijn dochters, zoals zwemmen en peuterdans. Ook hou ik van taarten bakken, series kijken en spelletjesavonden.

Marieke van Oosterhout

Dierenarts

Ik ben Marieke en ik werk sinds 2013 in de Pets Health Kliniek. Daarvoor heb ik bij diverse andere gezelschapsdierenpraktijken gewerkt. Ik ben een allround dierenarts; de afwisseling in ons vak vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Van de 1e vaccinatie van een pup of kitten tot een gebitsbehandeling, het maken van een röntgenfoto of het uitvoeren van een operatie, alles kan voorkomen op één dag. Ik vind het contact met de eigenaren ook heel bijzonder, je moet goed luisteren naar wat zij vertellen over hun dier.

Als kind groeide ik op met veel dieren om me heen en wilde ik altijd al dierenarts worden. Ik heb nu nog steeds veel dieren. Zo heb ik drie ruwhaar teckels, cavia’s, konijnen, kippen en pony’s. Ik ben graag met mijn dieren buiten. Daarnaast houd ik van schaatsen, rijden op mijn eigen IJslandse paarden en speel ik hobo in een Amsterdams orkest. In de schoolvakanties organiseer ik kinderkampen. Ik woon in Amersfoort samen met mijn man en onze drie zonen.

Suzanne Demuynck

Dierenarts

Mijn naam is Suzanne Demuynck en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Pets Health Nieuwegein. Ik ben in december 2015 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Ik kan genieten van alle patiënten die wij behandelen maar mijn voorliefde ligt bij oudere katten. Sinds 2022 hebben wij in de dierenkliniek een seniorentraject waarbij wij deze katjes een verdiende mooie oude dag geven. Graag sta ik in de spreekkamer, maar geregeld opereer ik ook en voer gebitsbehandelingen uit.

Ik woon in Utrecht met mijn vriend Rob, zoontje Aaron en rode kater Sambal. In mijn vrije tijd speel ik tennis, bak ik graag taarten en kook voor vrienden.

Van april t/m augustus 2023 ben ik afwezig in verband met zwangerschapsverlof.


 

Noor de Jong

Dierenarts

Hallo! Mijn naam is Noor en sinds maart 2023 werk ik als dierenarts bij Diebo. Dermatologie heeft tijdens mijn studie al mijn interesse gewekt, dus hierover hoop ik nog veel meer te leren in de praktijk. Voor veel dieren is een bezoek aan de dierenarts helaas niet het favoriete uitje, daarom haal ik er plezier uit dit toch zo leuk en relaxed als mogelijk te maken. Samen met mijn man Pieter-Jan en lieve draak van een kat Baloe woon ik in Zeist. Ik ben opgegroeid in de Randstad, dus de groene Utrechtse Heuvelrug bevalt ons wel! We zijn dan ook veel wandelend te vinden in de omliggende bossen (en natuurlijk de bijbehorende cafés met warme choco en appeltaart). Verder kan ik erg genieten van een goede serie, game of boek.

Denise Pronk

Dierenarts

Hallo, mijn naam is Denise Pronk. Vanaf april 2023 kunt u mij vinden als dierenarts in de Pets Health dierenkliniek. Ik heb recent mijn studie diergeneeskunde in Utrecht met veel plezier afgerond en kijk er naar uit om nu echt aan de slag te gaan en u en uw huisdier te mogen ontmoeten!

Ik ben vanaf baby af aan opgegroeid met 2 fantastisch lieve katten waar mijn liefde voor dieren begonnen is. Toen ik wat ouder werd heb ik nog veel meer dieren gehad: konijnen, zebravinkjes, hamsters, goudvissen en fretten. Alles vond ik leuk en heb ik met veel plezier verzorgd. Verder ben ik sinds m’n 8ste altijd bezig geweest met paarden, waar ik tegenwoordig als het even kan nog steeds veel te vinden ben. Naast paardrijden vind ik het ook leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn met fotografie en kan ik enorm genieten van lekker uit eten gaan met m’n vriend of vriendinnen.

Noortje Kloek

Dierenarts

Hallo, ik ben Noortje en sinds september aan het werk als dierenarts bij Diebo. Wat is het leuk om deel te maken van deze winkel en dierenartsenpraktijk! Iedereen is enthousiast en wil graag eigenaar en huisdier helpen.

Als dierenarts vind ik het fijn om fear free te werken, dit kost zeker meer tijd en geduld, maar uiteindelijk zal dit zich terugverdienen in dieren die een bezoek minder angstig vinden en eigenaren die het daardoor minder vervelend vinden om te komen. Ook kan ik echt genieten om het gebit van een hond of kat schoon te maken en extracties uit te voeren zodat ze weer pijnvrij naar huis gaan.

De laatste 10 jaar heb ik bij een kleine praktijk in Amsterdam gewerkt en in de file gestaan, dus ben ik nu blij om op de fiets naar mijn werk te kunnen gaan. Samen met mijn man Michiel woon ik namelijk in Houten. Thuis is het altijd gezellig en druk met onze 5 kinderen en kat.  Altijd wel wat te doen. Ik houd verder van sporten, momenteel Padel, en ben veel te vinden in mijn moestuin om er daarna wat lekkers ervan te maken.

Merel van Duivenbooden

Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Merel van Duivenbooden. Ik ben sinds augustus 2016 werkzaam bij Diebo. Inmiddels ben ik met veel plezier hoofd paraveterinair in ons team. Samen met mijn vriend Remco en onze zwart-witte huistijger Zazoeh woon ik in Vianen.

Er kunnen eigenlijk nooit genoeg dieren in mijn omgeving zijn. Ik zorg dan ook met plezier voor alle (zieke) dieren, net dat beetje aandacht om ze er weer bovenop te helpen. Verder ben ik tijdens het werk graag bezig met gebitsreinigingen, adviezen geven, assisteren tijdens operaties en andere onderdelen van ons leuke beroep. Naast de paraveterinaire taken vind ik het ook leuk om mij met de managementgerichte taken bezig te houden. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen en te haken met een muziekje aan.

Graag tot ziens in de kliniek!

Beaudine Tielrooy

Paraveterinair

Mijn naam is Beaudine Tielrooy en werk sinds 2021 fulltime bij de Diebo. Al vanaf kleins af aan wilde ik later graag iets met dieren gaan doen. Ik was dus ook altijd druk met beestjes opsporen, vangen en helpen.

Ik ben na mijn Middelbare school begonnen aan de opleiding Paraveterinair op het Wellant College in Houten. Nadat ik was afgestudeerd ben ik bij Diebo gaan werken als zomer baantje. Dit beviel zo goed dat ik inmiddels een vast contract heb gekregen.

Thuis heb ik een hond, 2 konijnen, vissen en luipaardgekko’s. Een erg gevarieerd gezelschap dus! Mijn interesse ligt dan ook niet bij een bepaald dier! Één van de mooiste dingen van mijn vak vind ik dat je zoveel voor de dieren maar ook voor de mens kunt betekenen! Als ik een baasje gelukkig de deur uit zie lopen dan is mijn dag weer compleet.

Simone Meijs

Assistente

Mijn naam is Simone Meijs en sinds juli 2020 ben ik als assistente werkzaam in de dierenkliniek van Diebo. Ik studeer sinds 2017 Diergeneeskunde in Utrecht en ik vind het erg leuk en leerzaam om alvast ervaring op te doen in de praktijk.

In mijn tussenjaar heb ik veel gewerkt en ook tijdens mijn studie hoop ik zo nu en dan bij te kunnen springen. Ik vind het ontzettend fijn om met dieren bezig te zijn en de afwisseling in het werk spreekt me erg aan. Meestal ben ik in de spreekkamer te vinden om de dierenarts te assisteren, maar ik help ook graag bij operaties of sta klaar om advies te geven aan de balie.

In mijn vrije tijd houd ik van actief bezig zijn en ga ik graag wielrennen, hardlopen of skeeleren. Tot ziens in de kliniek!

Jannita van der Kamp

Paraveterinair

Mijn naam is Jannita van der Kamp ik ben deel geworden van het Pets Health team in 2022. Ik ben opgegroeid in vol huishouden met erg veel dieren. Hoe ouder ik werd hoe leuker ik het vond om met dieren te zijn en ze te helpen waar ik kon.

Ik heb mijn opleiding als paraveterinair gevolgd op het mbo Aeres in Barneveld en was in 2021 afgestudeerd. Ondertussen is dit al mijn tweede fulltime baan als paraveterinair. Mijn interesses liggen vooral achter de schermen zoals de operaties en de gebitsreinigingen.

Thuis heb ik redelijk wat dieren, waar ik eigenlijk vaak mee bezig ben in mijn vrije tijd. Met wat kippen, twee konijnen, drie reptielen, een hamster en natuurlijk een hond is het bij mij thuis echt een beestenboel. Samen met mijn dieren woon ik in Wijk bij Duurstede. Naast dat ik graag bezig ben met dieren besteed ik mijn vrije tijd vooral aan een drankje doen met vrienden, dagjes weg, koken en wandelen in de natuur met mijn hond.

Renée van Eijk

Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Renée van Eijk en ik werk sinds maart 2022 bij de kliniek als paraveterinair. In 2021 heb ik mijn bachelor diergeneeskunde gehaald, in september 2022 mag ik beginnen aan de master en in de tussentijd ben ik lekker aan het werk en vooral veel ervaring aan het opdoen.

Ik vind het heerlijk om met dieren bezig te zijn. Zo heb ik vroeger samen met mijn broer 2 konijnen (joepie en fröbel) en een cavia (frutsel) gehad. Daarnaast ging ik altijd graag mee de honden van vriendinnetjes uitlaten en rij ik sinds mijn 6e paard.

Nu woon ik in Utrecht en heb ik sinds 2020 een kat, Willem.