Samenstelling |
Rauw lamsvlees (8,5 %), rauwe eend (8,5 %), eieren (8 %), gedehydrateerd lamsvlees (8 %), gedehydrateerde haring (7 %), gedehydrateerde kalkoen (7 %), hele groene erwten, hele rode linzen, hele kikkererwten, zoetwatervis rauw* (5 %), visolie (4 %), rauwe lamslever (4 %), eendenlever (4 %), rauwe kalkoen (4 %), hele groene linzen, hele pintobonen, hele gele erwten, linzenvezels, eendenvet (2 %), erwtenzetmeel, gedroogde kelp, verse pompoen, verse flespompoen, verse wortelen, verse appels, verse peren, verse courgette, gedroogde cichoreiwortel, gevriesdroogde eend en eendenlever, gevriesdroogde lam en lamslever, verse boerenkool, verse spinazie, verse raapstelen, verse bietenbladeren, hele veenbessen, hele blauwe bessen, hele amelanchierbessen, kurkuma, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottel.Gevarieerde mix van kroeskarper, brasem, snoek en andere soorten zoetwatervis |
Analysewaarden |
Ruw eiwit 35%, ruw vet 17%, ruwe as 8%, ruwe celstof 6%, vocht 12%, calcium 1,7%, fosfor 1,2%, omega-6-vetzuren 2,3%, omega-3-vetzuren 1%, DHA/EPA 0,2%/0,2% |
Toevoegingen |
Additieven (per kg): Technologische additieven: Tocoferol-extracten uit plantaardige oliën: 308 mg, citroenzuur: 40 mg. Sensorische additieven: Rozemarijnextract: 10^5 mg. Nutritionele toevoegingen: 3b606 (Zink: 150 mg), 3b406 (Koper: 11 mg), 3a821 Vitamine B1: 25 mg, 3a841 Vitamine B5: 8 mg, 3a831 Vitamine B6: 7,5 mg, 3a700 Vitamine E: 50 IE. Zoötechnische additieven: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10^415: 2,2 x 10^6 CFU. |